Vi søger altid efter det bedste..

Et sted for dig?

Vi har brug for dig til at anlægge de bedste haver.

 

Vi søger:

Du er sikkert uddannet anlægsgartner eller har solid erfaring indenfor anlægsfaget. Du har sans for godt håndværk og en personlighed med en selvstændig og gerne kreativ tankegang. Du ved ganske enkelt hvad der skal til, for at udføre dit arbejde. Du har muligvis allerede et udmærket job, men du har måske tænkt at din hverdag kunne være anderledes. Hvis dette er tilfældet, så læs videre…

Firmaet:

Et sted på jorden, er et anlægsgartnerfirma hvor der udtænkes nye ideer og hvor ting altid er i bevægelse. Intet behøves at være som i går, og hvis vi er bedre i morgen end i dag, så er det en succes. Firmaet anlægger haver i de bedste materialer med fokus på spændende design, æstetik og biodiversitet. Vores opgaver er som oftest beliggende i det nordlige Sjælland.

Vi er et firma hvor vi nytænker gør tingene anderledes og har de rigtige maskiner til vores opgaver.Vi har en spændende tempofyldt hverdag med højt humør og vores mission er, at levere et godt håndværk og give vores kunder den bedste oplevelse.

 

Hvordan vil du have at din dag skal være?

Her er der som udgangspunkt ikke noget der absolut skal være som man altid har gjort. Måske trives du bedste med en fast indkomst eller også trives du med at være herre over egen indtjening. Og hvad med din hverdag, ønsker du en meget struktureret hverdag eller er det meget bedre for dig at din dag er fleksibel eller?

Vigtigt er det, at du skal have et godt liv. Både på arbejde og når du har fri.

 

Vi har brug for dig:

Et sted på jorden har et rigtig godt og solidt kunde grundlag og mange spændende opgaver der venter, så vi håber, at høre fra netop dig der vil lave de bedste haver sammen med os.