Gårdrenoveringer

Private haver

Nyanlæg

Er der noget der kan kræve en professionel planlægning, så er det gårdrenoveringer. Her er det som oftest ikke meget af den plads man normalt har til rådighed til maskiner og maskinel. Især  ved gårdrenoveringer i København og Frederiksberg kræver det at den jord og affald man fjerne kommer lige så hurtigt væk som det bliver fremskaffet, og at de nye fliser, græs, planter mv. bliver bestilt i de mængder som stort set kan få brugt samme dag. Både valg af maskiner og samarbejdspartnere er uhyre vigtige når et renoveringsprojektet skal udføres.

Vi står også selvfølgelig klar med at komme med vores forslag til jeres nye gårdanlæg.

Vi anlægger gerne alle former for have, lige fra små rækkehushaver, til villahaver, sommerhushaver mv. De laver selvfølgelig gerne haver ud fra dine ideer eller måske du har fået en haveplan fra en havearkitekt. Mangler du inspiration så vil vi heller end gerne komme med vores bud på hvordan netop din have kan kommer til at se ud.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale og lad os sammen finde ud af hvordan din nye have skal se ud. 

Det ville være forkert at sige at - intet er for småt, og intet er for stor - men vi tager gerne både de mindre og større opgaver. Seneste større projekt har været alt anlæg på et projekt i Ørestaden hvor 85 rækkehuse ny opførte rækkehuse skulle have egne haver, fælles veje, sti systemer samt ikke mindst masser af frugt buske og træer. 

Projekter blev lavet som underentreprænør for WHR entreprise.